В новините
 
19.09.2006 10:22   Новината е видяна 3207 пъти
Роби Уилямс издава втори сингъл от новия си албум
Роби Уилямс ще издаде своя нов сингъл ‘Lovelight" на 13-ти ноември. Парчето е от много чакания предстоящ албум ‘Rudebox" и втори пореден сингъл. ‘Lovelight", записан с базирания в Ню Йорк продуцент Марк Ронсън, е поразителен кавър на криминално неизвестен соул химн на Стивън Тайлър. Заедно те са го извадили от топлите соул корени и са го преобразили в еуфоричен диско химн с много вокални фалцети вътре. Това със сигурност е един от най-динамичните и характерни сингли на Роби до сега.

"Въобще нямаше да знам за песента, ако не беше албумът ‘The Trip" на Том Мидълтън, той е включил парчето вътре. А аз се влюбих моментално. Не мога да повярвам колко голяма е тази песен и как никой не я знае!", казва Роби. "Никога не я бях чувал, когато Роби дойде при мен и каза, че иска да направи кавър. Това е удивителен, странен англиски запис, а той извади невероятни класически соул вокали в стила на Джордж Майкъл, Анди Гиб или Hall & Oates," добавя Ронсън.

Сингълът е във впечатляващ микс пакет, с нови преработки на Soulwax, Kurd Maverick, Soul Mekanik и самият Ронсън. Към сингъла излиза и невероятно нов видео, заснето във Виена по време на почивка от турнето. В момента клипа може да се види ексклузивно на www.robbiewilliams.com. На този фронт Роби току що завърши европейската част от монументалното си световно турне ‘Close Encounters" с кулминация от пет вечери в Милтън Кейнс Боул и пеейки пред над 2, 5 милиона фена до сега.

За новия албум ‘Rudebox" Роби си сътрудничи с цяла редичка музикални гиганти като Pet Shop Boys, краля на ембиънта William Orbit, Soul Mekanik и диско-хаус иконата Dave ‘Joey Negro" Lee както за нови парчета, така и за кавъри на някои от най-любимите парчета на певеца. В албума ще има 16 парчета, които белязват музикалните пристрастия на Роби, нещо като неговия много личен джубокс. Като текстове продукцията е много разнообразна, вътре има хумор, история, откровение и екстравагантност. Има от раздялата до новите срещи, ако се сещаш. И това безспорно е най-характерният албум на Роби Уилямс до днес.







Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |