В новините
 
21.09.2006 04:04   Новината е видяна 3808 пъти
Елена Йончева яхва болид от Формула 1
Елена Йончева ще се пробва в ролята на Шумахер и ще подкара болид от Формула 1. Известната журналистка и приятелка на премиера Сергей Станишев ще измине за по-малко от 10 секунди отсечката от 450 метра от Моста на влюбените на НДК до хотел "Хемус". Това ще стане на грандиозно парти, организирано от "Мобилтел" тази вечер. Със скорост от близо 300 км в час и други ВИП гости ще летят в болидите. Сред изявилите желание да усетят тръпката от високите скорости са още министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов, футболистът на "Левски" Даниел Боримиров и главният финансов директор на "Мобилтел" Пламен Петров. Болидите ще бъдат управлявани от най-добрия пилот на Формула 1 от Източна Европа - унгареца Жолт Баумгартнер. Специален акцент на купона ще бъде музиката. Любителите на chill-out звученето безпогрешно ще познаят стила на уникалната DJ Annemiek, чиито изпълнения неведнъж са предизвиквали фурор на остров Ибиса. Миксът ще бъде поднесен на гостите в комбинация с екзотичната красота на саксофонистката Джонатан Бадаячи и вокалистката Никол Коларс.
В петък, събота и неделя са стартовете на "Спийд Фест". На пистата в Божурище ще премерят сили пилоти от Формула 1. Томбола ще определи посетителите, които ще могат да се качат на пасажерското и пилотското място в супербързите коли.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |