В новините
 
23.09.2006 07:34   Новината е видяна 3685 пъти
Удариха заложна къща на полицейски син
Полиция и данъчни извършиха в сряда съвместна акция срещу заложна къща, собственост на сина на шефа на криминална полиция в Бургас Иван Георгиев, съобщиха редови полицаи.
"Има такава проверка", призна началникът на сектор "Полиция" към ОДП-Бургас Георги Желев. Той обаче заяви, че подробности няма да бъдат огласявани. Според него акцията била поискана от ръководството на Националната агенция по приходите (НАП), а полицията само подпомагала инспекторите на агенцията.
От местното подразделение на НАП обаче съобщиха точно обратното. "Акцията е полицейска, нашите служители са били извикани само да я подпомагат", каза пресаташето Христо Узунов.
Според източника на "Сега" проверката е била предизвикана по сигнал, че в заложната къща е било прието за съхранение голямо количество злато, за което нямало надлежни документи. Никой от потърсените полицейски шефове не пожела да коментира какво точно е намерено в къщата пред репортер на "Сега". Никой не пожела да назове името на проверяваната заложна къща, нито това на собственика й. Всички го наричаха просто "синът на Георгиев".
Георги Желев, който в момента изпълнява функциите на ръководител на ОДП-Бургас, тъй като шефът на дирекцията е в отпуск, каза само, че не е имало арести. Той не очаква случаят да се отрази върху кариерата на колегата му Иван Георгиев.
"Не знам какво са намерили. Синът ми е пълнолетен, 30-годишен е. Не ми се е оплакал да има проблеми. Поискали са му някакви документи, дал им ги е. Това е.", каза пред "Сега" самият Иван Георгиев.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |