В новините
 
30.09.2006 09:22   Новината е видяна 3742 пъти
Серия експлозии до ”Илиянци” в столицата
Експлозия разтърси склад за взривни материали и пиротехнически средства на ул. “Илиенско шосе“ 123 в столичния квартал “Толстой“, в близост до складовете на Илиенци.
Жертви и пострадали няма. Малко след 7 ч. тази сутрин са се чули две силни експлозии, след което са последвали множество по-леки взривове, разказаха очевидци. Три часа след първия взрив се чуваха затихващи гърмежи от фойерверки и ракети, стеле се дим и задушлива миризма от избухването на пиротехническите средства, предаде БГНЕС. Около 10.10 часа огнеборците са се справили с огъня. Останала е само скелетната конструкция на помещението, което е било ламаринено, съобщи Фокус. Районът продължава да е отцепен. Пожарът избухна в склад от 400 кв.м. на фирма Енигма. На мястото на инцидента дойдоха 8 пожарни автомобила с близо 50 огнеборци, екипи на Гражданска защита и две линейки. Издирват се собствениците на склада. Причината за инцидента се изяснява. В близост до мястото няма жилищни сгради. В момента охраняваме склада и следим обстановката, за да предпазим останалите складове да не бъдат подпалени от някоя ракета, заяви главният секретар на МВР Илия Илиев. Той уточни, че пиротехническите средства в склада не са опасни за околната среда.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |