В новините
 
29.09.2006 19:06   Новината е видяна 5631 пъти
За празника пенсионерите в Свети Влас със свой клуб
В Международния ден на възрастните хора – 1 октомври в Свети Влас официално ще бъде открит новопостроен пенсионерски клуб. Най-младия град на община Несебър, населяван от 2500 жители, ще зарадва 400 граждани от третата възраст с модерен клуб.
Близо шест години в центъра на Влас пустееше необитаема сграда на бивша здравна служба. След преустройство, на връх празника на пенсионерите местното ръководство ще пререже лентата на новия обект. Пенсионерският клуб се помещава на 70 кв.м. като е оборудван с всичко необходимо за отдих и развлечения за възрастните хора. Местната управа все още пази в тайна какъв подарък е подготвила за пенсионерите в празничния ден, но със сигурност ще има изненади, обеща кметът на Св.Влас Вичка Пецанова.
Община Несебър инвестира в новата придобивка близо 60 000 лв.. Основен изпълнител на обекта е ЕТ "Лини" - гр.Несебър. Ръководството на общината изказва искрена благодарност към гражданите и фирмите, спонсорирали изграждането и обзавеждането на клуба:
„Козаров” ООД – гр.Несебър;
ЕТ „Радина” – гр.Бургас;
РТ „Ком” – Свети Влас
ЕТ „Вангел Шиков” – Свети Влас
Мими и Кирил Момчилови




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |