В новините
 
29.09.2006 19:13   Новината е видяна 3327 пъти
Поредно дарение направи днес на Отделението по неонатологиякъм бургаската МБАЛ екипът на Радио ФМ+ Бургас
От днес специалистите в отделението ще могат да използват дарения им от екипа на любимата на бургазлии радиостанция електрокардиограф. Изключително необходимият апарат, който ще позволи да бъде извършвана точна диагности на сърдечните пороци при новородените е на стойност 2 000 лева. Средствата за закупуването мубяха събрани от екипа на Радио ФМ+ Бургас чрез дарения и благотворителнатомбола по време на детския празник, организиран от радиостанцията на 1– ви юни в Приморския парк на Бургас.
Дарението идва точно навреме, защото отделението е изключително затруднено откъм подобна апаратура, сподели минути след връчване на дарениетоднес д-р Маргарита Димитрова – Завеждащ Отделението по неонатология към бургаската МБАЛ. Според нея, апаратът е изключително нужен и ще позволисъвсем навреме да се откриват евентуалните сърдечни отклонения в новородените малчугани, а това е сериозна предпоставка да бъдат взимани и навременни мерки за тяхното здраве. Апаратът е абсолютно пригоден за новородени деца.
Това е третото поредно дарение, което екипът на Радио ФМ+ БУргас прави до момента за Отделението по неонатология при бургаската МБАЛ. През 2004 – та година със средства на Радио ФМ+ Бургас бе подменена дограмата в детскитестаи на отделението. Година по – късно, отново със средства на Радио ФМ+ новородените малчугани от отделението бяха зарадвани с комплекти топлизавивки.
От екипа на Радио ФМ+ БУргас продължават акцията по набиране на средстваза детското отделение.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |