В новините
 
03.10.2006 06:08   Новината е видяна 3792 пъти
Депутат обяви ученически конкурс за есе на тема ЕС
Депутатът от Парламентарната група на ДПС и заместник-председател на парламентарната комисията по европейска интеграция Фатме Илияз обяви ученически конкурс за есе на тема “Аз ще стана гражданин на Европейския съюз“.
Инициативата започва от 2 октомври в Бургас и ще продължи до края на месеца. Тя е подкрепена от Регионалния инспекторат по образование към Министерството на образованието и науката в града, съобщи Илияз. В конкурса могат да участват деца от V до VIII клас от всички училища в Бургаска област. Есето трябва да разгледа предложената тема от гледна точка на предстоящото членство на България в ЕС и очакванията, които учениците имат, за промяната в личния и обществения живот. При оценяването ще бъдат взети под внимание информираността на участниците, тяхната оригиналност и стил. Резултатите ще бъдат обявени до 15 ноември, а на церемония в Бургас Фатме Илияз ще награди победителите. Първата награда в конкурса е 100 лева; 70 лева и 50 лева са предвидени за класиралите се съответно на второ и на трето място. Със специален приз ще бъде удостоен и участникът с най-оригинална мисъл в есето. Творбите на победителите ще бъдат представени пред Парламентарната комисия по европейска интеграция и ще бъдат публикувани в сайта на Фатме Илияз.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |