В новините
 
08.10.2006 10:28   Новината е видяна 3962 пъти
Колегите на Борислав от Биг Брадър 3 се разголиха благотворително
Колеги на ръгбиста Борислав, участник в Биг Брадър 3,от френския национален отбор по ръгби, играещи в парижкия клуб “Стад франсе”, позираха за традиционния гол календар, издание 2007 година.

Играчите позират разголени в провокативни пози, като приходите от продажбите отиват за благотворителност. Средствата от тазгодишния календар са предназначени в помощ на деца-аутисти, които искат да се занимават със спорт.

Първият подобен календар с разголени до “горещо” ръгбисти излезе през 2004 г. и се превърна в истински хит.

Въпреки критиките, че позите, в които позират здравите мъжаги, има хомосексуални намеци, спортната общност във Франция, федерацията по ръгби и редица обществени и благотворителните организации приветстваха горещо начинанието.

Успехът на календара, наречен “Боговете на стадиона”, бе толкова феноменален, че започна да излиза всяка година в тираж над 200 000 копия.

Миналата година специален разголен гост бе нападателят на Ливърпул Джибрил Сисе.

В издание 2007 г. на “Боговете на стадиона” позират най- ярките (и яките) звезди на ръгбито във Франция, сред които Жофроа Месина и Жулиен Ариа.

Темата на календара е “Денят на мача” и снимките са правени на всички места, на които се намират ръгбистите през въпросния ден - хотела, съблекалните, на терена. Естествено на всички фотоси момчетата са разголени.

Арт фотографиите са дело на Мариано Виванко, който тази година засне скандалната реклама за Долче и Габана с няколко топ италиански футболисти, позиращи полуголи.

В календара за 2007 г. са включени 65 черно-бели фотографии, а цената е 28 евро и може да се купи от официалната страница на клуба.

Въпреки че Борислав не играе в този френски клуб, играещият в Марсилия български ръгбист-здравеняк може и да бъде поканен да позира в календара за следващата година, ако успее да спечели Биг Брадър 3 - тоест ако стане достатъчно известен.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |