В новините
 
09.10.2006 14:37   Новината е видяна 3735 пъти
Йоан Костадинов ще вземе участие в 66-та Пленарна сесия на Комитета на регионите към ЕС в Брюксел
На 11 и 12 октомври 2006 г. кметът на Бургас Йоан Костадинов ще вземе участие в 66-та Пленарна сесия на Комитета на регионите към ЕС в Брюксел. Сесията е първата редовна след лятното прекъсване. На нея ще бъдат представени и обсъдени доклади, свързани с Европейската стратегия за устойчивост; Конкурентноспособността и сигурността при енергийното потребление и доставки; Плана за действие “Биомаса”; Стратегията на ЕС за биогорива. Ще бъдат коментирани клаузите, залегнали в законодателството на страните-членки, относно дейностите за TV разпространение; публично-частните партньорства и законите на общността. Участниците в сесията ще дискутират създаването на европейски териториални пактове; създаването на европейски глобализационен фонд за финансово регулиране, както и ситуацията с малцинствата и миграционния процес и др.
Кметът Костадинов ще присъства и на срещата на Групата на Партията на европейските социалисти, под ръководството на г-жа Мерседес Бресо.
По време на престоя си в Брюксел Йоан Костадинов ще има срещи с представители на асоциация “Евроградове” и ще разгледа сградата, в която ще бъде разкрит офисът на Община Бургас. В същото здание свои офиси ще имат и част от основните градовете-членове на асоциацията.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |