В новините
 
17.10.2006 05:33   Новината е видяна 3563 пъти
Постоянна охрана на Иракли
Община Несебър стриктно изпълнява забраната на Министерство на околната среда и водите, относно каквото и да е строителство в местността Иракли. До момента не е издадено нито едно строително разрешение за местността от наблюдаващия архитект Атанас Пинков, обяви кметът Николай Трифонов. Има огромен натиск, някои инвеститори отправят запитвания дали не може да се направят инфраструктурни съоръжения, тъй като там няма ток и вода, но отговорът е един – има заповед, която трябва да се спазва, каза Трифонов.
През изминалата седмица в местността бе направен опит за заравняване на част от територията, булдозери влязоха на Иракли и пренесоха пръст от горски фонд, независимо че през август министърът на екологията Джевджет Чакъров наложи едногодишен мораториум върху строителството в тази местност. В резултат на сигнал постъпил в община Несебър беше издадена заповед и назначена съвместна проверка от общината и РИОСВ – Бургас. Осигурен беше и полицейски екип за спирането на булдозерите. Това наложи постоянна охрана в местността Иракли, която община Несебър финансира.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |