В новините
 
19.10.2006 12:41   Новината е видяна 3675 пъти
БГК алармира за опасен участък по пътя за Меден Рудник
Бургаски граждански контрол алармира за поредния случай, показващ непрофесионализма на общинските чиновници. Това става само ден след като от сдружението поискаха да бъдат уволнени общински служители, заради несправяне с работата и нанесени финансови щети на жителите на Община Бургас. Повод за настояването е пропиляването на милиони левове общински средства за ремонт на улици във “Възраждане”, които в последствие бяха разкопани заради изкопните работи на “Овъргаз”.
ОТ БГК съобщават, че в изключително натовареното платно за к-с “Меден рудник”, до новостроящия се магазин “Мосю Бриколаж”, общинските служители са затворили доскоро съществуващите платна за обръщане на посоката на движението. В същото време са разрешили изграждането на ново “обръщало”, което е с два пъти по- тесни платна. Това е причината в момента бордюрите около платното да са изкъртени от преминаващите автобуси и тежкотоварни автомобили, чиито габарити са значително по- големи от изградените пътни ленти.
В момента там се извършват пътно- ремонтни работи без да са взети каквито и да е мерки за обезопасяване на натовареното движение. Вечер мястото на ремонтите работи е без осветление, което е в разрез с всички изисквания за безопасност.
Бургаски граждански контрол за пореден път констатира явната и безнаказана некадърност на общинските служители. Те са одобрили проекта, без дори да са го съгласували с КАТ и без да са преценили, че няма как да се изгради толкова тесен пътен участък. С поредните си “управленски решения” те застрашават сигурността на гражданите. Срещу това получават всеки месец заплати, осигурени им от бургаските данъкоплатци.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |