В новините
 
23.10.2006 15:33   Новината е видяна 4079 пъти
Американският посланик в Бургаска област на 6-8 ноември

Американски посланик Джон Байърли ще бъде на посещение в Бургаска област на 6-8 ноември. В писмо до кмета на Несебър Николай Трифонов, Н.Пр. Джон Байърли изразява желание за лична среща с градоначалника в последния ден от пребиваването си в региона. По време на срещата Трифонов ще представи пред щатския посланик специфичните характеристики на община Несебър в сферата на туризма, инфраструктурата, културата. В рамките на първата си официална визита в Несебър Джон Байърли ще посети старинния град и ще разгледа архитектурните и археологически забележителности на полуострова.

Джон Байърли е старши дипломат от кариерата с ранг на министър-съветник, заемал ключови политически и задгранични постове с акцент върху американските отношения с Русия и страните от Централна и Източна Европа. През 2002 година е бил зам.посланик в Русия, като преди това във Вашингтон е изпълнявал длъжността специален съветник на държавния секретар на САЩ по въпросите за ОНД, позиция с ранг на помощник-заместник на държавния секретар, отговарящ за отношенията със страните от бившия Съветски съюз. В периода 1993-1995 година е бил и директор на Съвета по национална сигурност, където е отговарял за Русия, Украйна и Евразия. Неговите задгранични назначения включват постове в политическите отдели в посолствата на САЩ в Москва и София, и пост като съветник по политическите и икономически въпроси към посолството на САЩ в Прага.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |