В новините
 
31.10.2006 12:03   Новината е видяна 3855 пъти
Проект за голфкомплекс край Поморие получи сертификат за инвеститор първи клас
Кабланд ООД получи сертификат “Първи клас инвеститор” за изграждане на развлекателен Кабланд голф-комплекс край Поморие.
Инвестицията на дружеството е на стойност 380 000 лв. като целта е да се създаде първокласен развлекателен голф комплекс за целогодишна експлоатация на площ от 1,918,000 м2 в околностите на град Kaблешково. Той ще привлича високоплатени голф туристи и ще се състезава с вече утвърдени голф дестинации като Португалия и Испания, Турция и Гърция.
Комплексът ще включва игрище за голф с 18 дупки, изградено по международни стандарти, 4/5 звезден хотел, голф академия, тенис академия, плувни басейни, вили и апартаменти за почивка и сезонен престой. Ще бъдат осигурени многобройни възможности за предоставяне на услуги и развлечения, което ще превърне Голф комплекса в Каблешково в една наистина уникална първокласна дестинация.
Кабланд ООД притежава 100% от земята, върху която проекта ще бъде изпълняван. Фирмата е смесено дружество между ЕнДжиБи Кънсалтинг ЕООД и общината на Поморие.
Проектът ще бъде осъществен на няколко етапа като се очаква цялостната реализация на инвестиционното предложение да продължи около 2 години.
За строителството ще бъдат ангажирани около 3000 работници и специалисти от региона на община Поморие, като се предвижда постоянният персонал в селището след изграждането му да бъде около 800 души.
Инвестиционният проект е заложен в стратегическия План за Развитие на Община Поморие 2007-2013 г.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |