В новините
 
13.11.2006 03:46   Новината е видяна 4062 пъти
"Фрапорт" пое официално управлението на летищата в Бургас и Варна
фолклорни песни и хоро, “Фрапорт Туин Стар еърпорт мениджмънт” пое официално управлението на летище Бургас и летище Варна.
На церемонията присъства зам. министъра на транспорта Юджел Атила, който връчи на Андреас Хелфер – главен изпълнителен директор на немско-българската компания, символичните ключове на двете черноморски аерогари.

“Фрапорт Туин Стар еърпорт мениджмънт” ще стопанисва двете летища през следващите 35 години. За целия срок на концесията инвестициите, които компанията ще вложи в модернизацията и разширяването на летище Бургас и летище Варна ще надхвърлят 403 милиона евро, като само в първите 12 месеца, за незабавни подобрения ще бъдат изразходвани 23 милиона евро, а до 2009г. вложените финансови средства трябва да достигнат 95 милиона евро. Това ще позволи на концесионера да изгради нови пътнически терминали, да извърши обща модернизация на летищните съоръжения, както и да въведе модерни технологии, за да гарантира опазването на околната среда. Концесионерът е разработил и подробна програма за обучение и развитие на персонала, предвижда се и обучение на служители на двете летища в Колежа и Академията на Фрапорт АГ.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |