В новините
 
23.11.2006 03:54   Новината е видяна 3778 пъти
256 шофьори глобени за неизправни фарове
265 водачи на моторни превозни средства са глобени за неизправни фарове по време на акция “Светлина”, провела са на територията на Бургас. 43 автомобила са спрени от движение, на други 45 шофьори са съставени актове за износени гуми и нефункциониращи чистачки за предно стъкло.
Органите на реда са проверили общо 4293 моторни превозни средства. Целта на акцията бе чрез целенасочена контролна и превантивна дейност да се намалят предпоставките за тежки пътнотранспортни произшествия.
Акцията започна на 01 ноември с предупредителен етап, при който контролните органи насочваха вниманието на водачите към отстраняване на неизправностите по осветителните системи, състоянието на гумите, на устройствата за почистване на предно стъкло и др., без да налагат санкции. Изготвени бяха 15 предписания до общините и кметствата за подобряване осветеността на участъци от пътя и кръстовища с повишен риск за катастрофи с пешеходци, 10 от които вече са изпълнени, съобщиха от пресцентъра на полицията.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |