В новините
 
16.12.2006 19:08   Новината е видяна 3395 пъти
Несебър създава връзки в Япония и Сан Марино

Японците от управата на  кметство Ходогая, централен район на град Йокохама са изразили желание да посетят старинния български град през месец февруари 2007 година.

След перфектното посрещане на несебърлии в страната на изгряващото слънце, българите решиха да върнат жеста и поканиха колегите си на визита у дома.

Само три дни след това в българското посолство в Токио е получено съобщение, че се обсъжда организирането на група, водена от кмета на Ходогая Сенджи Канеко, която да посети нашата страна през февруари, 2007, както и евентуално побратимяване на Несебър с японския район.

Междувременно кметът Николай Трифонов беше почетен гост на Република Сан Марино тази седмица. След отправена покана лично от министъра на туризма на италианския град-държава Париде Андреоли, той замина заедно с общинска делегация.

В рамките на представителната визита беше подписано Споразумение за сътрудничество между Държавната Агенция по туризъм на Сан Марино и община Несебър.

Двустранното споразумение бе разгледано и одобрено от Трифонов и Андреоли в началото на месец ноември. Меморандумът бе гласуван единодушно на заседание от местните депутати в Несебър, а по-късно бе  обсъдено и от членовете на правителството на Великия и генерален съвет (парламента) на Сан Марино. В края на седмицата в южноевропейската републиката ще се проведе тържествена церемония по неговото подписване.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |