В новините
 
18.12.2006 19:26   Новината е видяна 3382 пъти
Неяснота около зимната селекция в "Несебър"

Пълна неяснота относно селекцията през зимата има във футболния тим на “Несебър”. Треньорският щаб упорито мълчи около имената на състезателите, които евентуално ще напуснат, а в същото време не се споменава за имената на новите попълнения. Наставникът Николай Русев – Джангъра и неговите играчи са в зимна пауза, но все пак се чертаят планове за силно представяне през пролетния полусезон. “Не мога да ви кажа кои ще останат. За да търсим нови попълнения, много зависи колко играча ще ни напуснат. По принцип ние футболисти в отбора си имаме и ако остане същият отбор, по всяка вероятност само един, максимум двама човека ще търсим, и то млади с договори за около две години”, сподели несебърската футболна легенда Николай Русев. Сред фаворитите за напускане се брои опитния Иван Георгиев, чийто договор с несебърлии ще изтече в края на годината.

Както е известно през есента отборът завърши на девето място в първенството на Източната “Б” група, като малко, преди началото на шампионата мнозина предвещаваха ласкаво бъдеще и дори прогнозираха, че “делфините” ще са един от клубовете, който ще се намеси в битката за промоция в “А”група.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |