В новините
 
19.12.2006 18:28   Новината е видяна 3352 пъти
Голям обир на частен офис в центъра на Бургас

Неизвестни крадци проникнаха в частен офис след неутрализиране на сигнално-охранителната техника, съобщиха от ОДП в Бургас. Офисът се намира на ул.”Сливница” в града. Апашите разбили металната каса и са откраднали 103 000 евро, 13 000 долара и 17 000 лева. Слечаят се разследва от служители на Първо РПУ.

От ОДП апелират за повишаване на бдителността на гражданите и собствениците на фирми тъй като през последните месеци са зачестили крупните кражби на парични суми, съхранявани в метални каси в частни офиси или жилищни домове.

Да се ограничи размера на паричните средства, държани в наличност в офисите и в домовете, боравенето с пари да се извършва по банков път, да се поставя здрава и сигурна защита на помещението, в което се съхраняват пари съветват от полицията.

Добре би било да се подобрят контактите със съседите или обитаващите близки офиси. По този начин ще се подобри системата на съседското наблюдение и алармиране на полицейските органи за съмнително присъствие в близост до офиса или дома. Такова своевременно алармиране е от особена важност за служителите на реда, тъй като е възможно по “горещи следи” да се разкрият извършителите на кражбата, обясняват от полицията.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |