В новините
 
26.12.2006 11:21   Новината е видяна 3540 пъти
Коледна кримка

Часове преди Бъдни вечер след разбиване на стъклото на задна лява врата е проникнато в паркиран автомобил „Опел Зафира”. Возилото е било с немска регистрация и собственост на 38-годишен гражданин от Федералната република. След оглед е установена кражба на лаптоп, дълго кожено яке, маркови слънчеви очила и DVD плейър на обща стойност 5600 лева. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.
По същото време след взломяване на входната врата на апартамент в комплекс „Братя Миладинови”, обитаван от 29-годишна жена, е извършена кражба на сумата от 589 лева. Парите са били съхранявани в хола на жилището. Работата по случая продължава от служители на Второ РПУ Бургас.
В коледната утрин при обход от полицейски патрул на улица „Царевец” 2 в Камено е открит напълно изгорял „Мерцедес 190 Е”, с варненска регистрация. Возилото е било ползвано от 20-годишен местен жител.
Установено е, че след счупване стъклото на предната лява врата, в купето на автомобила е плисната запалителна  течност, която след подпалване е предизвикала опожаряване на автомобила. Работата по случая продължава от служители на Трето РПУ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |