В новините
 
29.12.2006 21:00   Новината е видяна 4861 пъти
Несебър се включва в „Не сте сами”

Община Несебър  се включва в инициативата на българските медии в подкрепа на медиците ни в Либия. Осигурени са лентички с надпис "Не сте сами", които ще бъдат раздавани в новогодишната нощ на площада пред ОДЗ „Калина Малина”, където за трети пореден път организираният от общината концерт ще събере в празничната вечер заедно жителите на града.

Кампанията е в знак на съпричастност към съдбата на медиците в Либия. Хартиени ленти с националния трибагреник, на които е изписано "Не сте сами" - на български и английски език, ще бъдат раздадени на всички, дошли в Новогодишната нощ  на площада. Целта е, колкото може повече хора да ги носят на реверите си в празничната вечер.

            Своя глас за освобождаването на медиците ни ще заявят и участниците в празничния концерт – квартет „София”, оркестър „Южни ритми” със солист Тодор Кожухаров, група „Белите лебеди”, Николай Любенов и фолклорна танцова формация.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |