В новините
 
12.01.2007 00:08   Новината е видяна 4219 пъти
Персонална оценка за всеки полицай в Айтос

Редовен годишен анализ за дейността на полицейските служители на град Айтос през 2006 г. се проведе вчера в актовата зала на РПУ. Гости на събитието бяха кметът на Община Айтос Евгени Врабчев, Районният прокурор Манол Манолов и Иван Георгиев – шеф на отдел „Криминален” при ОДП – Бургас. Началникът на айтоското полицейско управление гл. инспектор Михаил Луков даде персонална оценка за всеки един от подчинените си и на отделните служби и звена.

Стана ясно, че се е променил се режимът на работа  по линия на Пътна полиция, Патрулно-постовата дейност и Териториална полиция. Ръководството е определило отговорници за ежедневен прием на граждани и насочване към компетентните органи. Част от състава на групата за обществен ред и превенция реагира бързо и се пренасочва според обстановката в града и населените места. Една от приоритетните задачи за РПУ през м.г. е била превенцията срещу терора и в тази насока са се изпълнявали целенасочени мероприятия. Служителите на РПУ – Айтос са осигурили спокойна и нормална обстановка в общината по време на изборите за Президент и Вицепрезидент на РБ и на всички публични събития от местен, регионален и национален характер.

През 2006 г. в РПУ-Айтос, по линия на криминална и икономическа престъпност, са постъпили 405 заявителски материала, срещу 408 за предходната година. Регистрирани са 324 престъпления, срещу 301 за 2005 г. От извършените престъпления по криминална линия са разкрити 225, като нивото на разкриваемост е 71,4% срещу 70% за 2005 год.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |