В новините
 
15.01.2007 23:49   Новината е видяна 3747 пъти
Над 5 милиона чуждестранни туристи са посетили страната ни през 2006г.
 Броят на чуждестранните туристи, посетили България през 2006 г., за първи път надхвърли 5 милиона и достигна 5 158 000, като приходите от престоя им в страната ни са около 2 млрд. евро. Това обяви заместник-председателят на Държавната агенция по туризъм (ДАТ) Станислав Новаков при откриването на Дните на културата в Щутгарт. Те са част от мащабното представяне на България като нова страна-член на ЕС по време на международното туристическо изложение “Караван Мотор Туризъм”, на което България е страна-партньор.
На 17 ключови места в града ДАТ е поставила билбордове с реклама на България. На плазмени екрани в метрото се излъчва 45-секунден нов клип за България по 100 пъти дневно. Реклами на България има и на две от автобусните линии, водещи до изложението, както и в самия изложбен център. Страната ни е представена като модерна и динамична туристическа дестинация с традиционните зимен и летен туризъм, но и с много възможности за СПА, голф, еко и културен туризъм.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |