В новините
 
22.01.2007 18:59   Новината е видяна 3015 пъти
Тодоров и Чворович продължават пробите
Радомир Тодоров участва 60 минути в контролата на „Химки” срещу „Риека” загубена от руския тим с 2:3. Московските футболисти са повели в резултата, но след това „Риека” отбелязва три гола. В последните минути хърватския национал Блатняк, който е ново попълнение в тима намалява на 2:3. В този мач Радо Тодоров е заместил бившия руски национал Дроздов, в лицето на когото ще има много сериозна конкуренция за място в отбора. Нападателят Георги Иванов, който вече подписа договор с хърватите, не е взел участие в мача.
Според руските специалисти, Тодоров се е представил на добро равнище и ще бъде наблюдаван поне в още една или две контроли. На страниците си официалният сайт на „Химки” споменава, че пробите на Тодоров ще продължат и през следващата седмица.
Иван Чворович също заслужи добри оценки за изявите си в турнира Екстра Къп. Той е взел участие в три мача на своя отбор и е показал завиден рефлекс при отразяването на удари и противникови атаки. И той ще остане още седмица, като вероятността да подпише договор за преотстъпване с поляците е значителна, ако бъдат договорени и финансовите условия по трансфера.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |