В новините
 
22.01.2007 19:02   Новината е видяна 4143 пъти
Слючват договори за концесията на 5 плажа в Бургаско

Пет плажа в Бургаско са предоставени на концесия с решение на Министерски съвет, обнародвано в последния брой на Дръжавен вестник. Плажните ивици на Къмпинг-Китен в Приморско, Къмпинг-Оазис и морски плаж “Къмпинг-Юг” в община Царево ще бъдат стопанисвани от акционерното дружество "Лазурен бряг" за срок от 20 години.
Фирмата остава наемател въпреки, че миналата година от общинската администрация в Царево поискаха смяната й заради многобройните сигнали за незадоволителна поддръжка на плажа.
"Специализирана болница за рехабилитация - Свети Влас - Слънчев бряг" – АД става наемател за срок от 16 години на плажната ивица “Свети Влас-Болницата” в община Несебър.
Созополската фирма “Дюни-АД” пък ще стопанисва в продължение на 18 години крайбрежната плажна ивица-морски плаж “Дюни”. Плажовете са дадени без търгове.
От концесионерите се изисква да не събират входни такси за плажовете, да благоустроят плажните ивици, да осигурят медицинско обслужване и спасители през активния сезон.
В годишните си програми концесионерите трябва да набележат и мерки за опазване на околната среда, за борба със свлачищата и ерозията, когато целостта на плажната ивица е застрашена.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |