В новините
 
24.01.2007 16:46   Новината е видяна 4035 пъти
Първа победа за "Нафтекс" на новия стадион

Категорична победа с убедителното 4:0 записаха футболистите на Георги Василев в първата си предсезонна контрола за годината. На новия стадион в Поморие, пред около 400 зрители те се наложиха над третодивизионния „Загорец” (Нова Загора) в много коректен двубой, изпълнен с много голови положения пред вратата на гостуващия отбор.

Головата сметка за годината откри Иво Паргов, който още в деветата минута се възползва от хитро подаване на Румен Шанкулов. В 27 минута отново Шанкулов намери Любомир Любенов и той от воле за втори път направи безпомощен вратарят на новозагорци. Само три минути по-късно Паргов отбеляза след асистенция на Шанкулов. Четвъртият гол падна в 40 минута след като Шанкулов оползотвори подаване на Любенов. До края на полувремето гостите опитаха да върнат един от головете, но защитата и вратарят Симеонов действаха на висота.

През втората част на мача Георги Василев замени почти целия състав като на терена остана само Станислав Жеков, който изигра пълни 90 минути. И това полувреме премина под диктовката на „Нафтекс” въпреки че в игра влязоха много от младите футболисти на тима. Симеон Златев, Станимир Георгиев, Диян Лефтеров и Венци Алдев направиха пропуски от удобни позиции, а решителни намеси имаше и вратарят на гостите от Нова Загора.

Зрителите, които изпълниха трибуните на новия стадион, аплодираха мощно добрите прояви на своите любимци. След гола на Любенов феновете запяха и запалиха зелени факли.

Следващата контрола на „Нафтекс” е отново на стадиона в Поморие срещу едноименния тим. Тя ще се играе в събота и е с начало 15 часа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |