В новините
 
25.01.2007 18:43   Новината е видяна 3520 пъти
Общината не дава разрешение за шествието на таксиметровите шофьори в Бургас

Община Бургас не е дала разрешение за провеждането на шествието на таксиметровите шофьори, обявено за днес, съобщиха от сдружение “Бургаски граждански контрол”. Мотивите били, че не е уведомена за протеста.
”Вчера уведомихме и полицията и общината за маршрута на шествието. Тази сутрин имахме среща с шефа на КАТ и на нея бяха уточнени маршрутите .Няма логика да уведомим само органите на реда.Спазили сме всички законови изисквания”, коментираха за Бургас инфо организаторите на протеста. Според тях Общината явно иска да спре провеждането на тази инициатива и търси конфронтация.
Въпреки това таксиметровите компании ще проведат своето шествие. То е под надслов “Не на насилието” и е по повод инцидент, станал в к/с “Братя Миладинови”, при който водач на такси бе намушкан с нож от свой клиент.
Шествието на таксиметровите автомобили ще тръгне точно в 12.00 часа от бившата 4-та поликлиника на улица "Одрин" и ще премине по централните бургаски улици.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |