В новините
 
26.01.2007 00:05   Новината е видяна 3496 пъти
„Нафтекс” ще играе с „Динамо Киев" в Агия Напа

Спокоен хотел в самото начало на курорта Агия Напа избра Георги Василев за втория подготвителен лагер на своите футболисти от „Нафтекс”. Преди време Василев води два кипърски тима и познава добре обстановката и хотелската база в елитното селище. Хотел „Нисиана” отговаря на всички потребности за почивка и възстановяване на футболистите от отбора по време на престоя им на острова на Афродита. По същото време от 6 до 20 февруари тук ще се подготвят още няколко български отбора, както и много чуждестранни тимове.
Днес сутринта спортно-техническото ръководство на „Нафтекс” направи оценка на първата контрола със Загорец като Василев акцентира на грешките допуснати от отбора, въпреки ранния етап от подготовката. Като цяло обаче старши – треньорът оцени като полезна и добра първата изява на „Нафтекс” през новата година.
Отборът вече тренира отново Радомир Тодоров, който изкара едноседмични проби в „Химки” Москва. Той се е представил на добро равнище в двете изиграни контроли и от днес се очаква да стартират преговори между ръководствата на двата клуба за евентуалния трансфер на Тодоров. В същото време изп. Директор на ПФК Нафтекс Пламен Киряков заяви, че за двамата футболисти на Нафтекс / Тодоров и Чворович / ще се преговаря за директен трансфер, а не за преотстъпване, съответно в „Химки” и „Лех” Познан. И двамата имат фиксирани цени и клубовете, където са на проби са запознати с тях.

Станаха ясни още два от съперниците на отбора на лагера в Агия Напа. Четвъртият мач на отбора е на 15 февруари с отбора на „Брашов” Румъния. Петата проверка ще бъде с отбора на Динамо Киев, а за последния шести мач, който се предвижда да е на 19 февруари, съперникът ще стане известен до края на тази седмица. „Нафтекс” вече има отреден терен и създаден график за тренировки. В почивните дни наставникът Георги Василев е планирал да заведе отбора до историческите и географски забележителности на острова.

 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |