В новините
 
26.01.2007 17:08   Новината е видяна 3188 пъти
Община Бургас закрива цял стадион

Община Бургас е на път да закрие цял стадион в комплекс "Славейков". Той е със стандартни размери и може да бъде използван за всякаква спортна дейност. Върху него в момента се строят 2 кооперации. Едната ще се ползва от евангелска църква, а апартаментите над залата ще се продават, установи проверка на "Сега".
Председателката на ОбС Лена Бахчеванова заяви, че съветниците не са променяли застроително-регулационния план за стадиона. Зам.-кметът по строителството Красимир Николов не пожела да коментира. От неговия отдел обаче разясниха, че строежите върху стадиона станали възможни, тъй като общината не е пожелала да преактува стадиона от частна общинска собственост в публична такава. Последвали реститутски претенции и 2 от тях вече били удовлетворени. Община Бургас завела дело в съда срещу връщането на парцели от стадиона, но в един момент нейните юристи спрели да се явяват на делата и ги загубили.
Служител в кметството призна, че е масова практика зелени площи в града да се актуват като частна общинска собственост, което улеснява реститути да ги застрояват.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |