В новините
 
28.01.2007 22:17   Новината е видяна 3671 пъти
Европейски демократичен път: ”Единна дясна кандидатура на местните избори”

“На местните избори без обединение успех не може да има. Ще работим в дясното да се възобнови диалога”. Това обяви в Бургас председателят на гражданско сдружение “Европейски демократичен път” Димитър Абаджиев. Той заедно с Елеонора Николова и Мария Капон присъстваха на учредяването на местната структура на сдружението.

Бившият общински лидер на СДС Бургас д-р Антонио Душепеев оглави местната организация.

В сдружението членуват над 50 души, представители на различни дясноцентристки партии.

“Ще се стремим да генерираме нови решения и послания , които да мотивират онази част от избирателите, които не дават своя вот на изборите. Ще организираме много дискусии и семинари, на които ще се търсят решения по контретни проблеми , включително и за местното самоуправление”, обяви Абаджиев.

От гражданското сдружение ще излъчат свои кандидати за листата за европейски парламент, в която ще си партнират с ГЕРБ и БЗНС-НС.

 “Поласкани сме, че ни поканиха на челни места в листата за евродепутати, но смятаме, че нашето място е тук , за да се даде нов шанс на дясното”, допълни Абаджиев.

Членовете на ЕДП в Бургас ще работят за генерирането на политическа и личностна енергия, която да доведе до трайни обединителни процеси в дясното политическо простванство.

“Ще изпратим във властта хора, които не са пряко свързани с партийни централи и не изпълняват партийни нареждания, които са убедени, че в местните органи на властта се решават проблемите на хората в общината”, коментира председателят на ЕДП в Бургас д-р Антонио Душепеев.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |