В новините
 
30.01.2007 19:39   Новината е видяна 3614 пъти
"Нафтекс" срещу "Черно море" в сряда

Отборът на „Нафтекс” ще играе утре – сряда от 15 часа с „Черно море” Варна на новия стадион в Поморие. За това се договориха двете ръководства на тимовете от морските градове.

Днес старши треньорът на „Нафтекс” Георги Василев реши да промени мястото на тренировките на отбора и „шейховете” тренират на стадион „Черноморец”. Терените на бургаския спортен комплекс в кв. Акациите са в добро състояние и позволяват да се тренира нормално. Сутрешната тренировка утре също ще се проведе в Бургас.

Днес на облекчен режим тренират Марин Ценов, който почувства болки в коляното от големите натоварвания и затова лекарският екип му даде ден почивка. Със съотборниците си, но с по-малки натоварвания в заниманията се включи и юношеският национал Георги Петков, който през миналата седмица лекуваше контузия в глезена. Продължава възстановяването по индивидуална програма на Диян Молдованов и Веско Бранимиров, които се очаква да бъдат напълно готови за игра в края на месец април. Останалите футболисти на „Нафтекс” нямат проблеми и тренират нормално.

От фен клуба на „Нафтекс” заявиха, че се готвят за мача с „Черно море” Варна, като мощна агитка ще пристигне в Поморие със знамена и транспаранти, а ултрасите обещаха и гореща подкрепа на отбора, който през пролетта ще атакува директна промоция в майсторската група.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |