В новините
 
07.02.2007 19:02   Новината е видяна 3262 пъти
Таксиметровите компании на Бургас в подкрепа на "Не сте сами"

БГК  ще участва в националния протестен митинг по повод навършването на 8 години от задържането на българските медицински сестри в либийския затвор. 

Точно в 18 часа на 9 февруари таксиметровите шофьори, членове на сдружението, ще  надуят клаксони  на работните си места в знак на безрезервна подкрепа към българките и протест срещу несправедливите присъди.  За символичния почин от Бургаски граждански контрол са  уведомили колегите си браншовици.  Над 1300 автомобила се очаква да освиркат с клаксоните си абсурдното решение на Либийския съд.   

От  началото на февруари бургаските превозвачи  носят ленти и стикери “Не сте сами”.  Още тогава  БГК призова колегите си и от другите транспортни фирми в града да сложат символичните ленти в знак на подкрепа към медицинските ни сестри. По данни на сдружението над 800 таксиметрови автомобила носят трикольора ”Не сте сами” на стъклото си. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |