В новините
 
13.02.2007 18:31   Новината е видяна 3633 пъти
Детско-юношески турнири се включват в “Не сте сами”

 

Утвърдилите се и получили вече изключително голяма международна популярност детско-юношески турнири, провеждани в гр. Приморско и гр. Китен, това лято ще преминат под знака на кампанията „Не сте сами”.
Турнирите се провеждат и подпомагат от - Държавна агенция за младежта и спорта, Български футболен съюз, Българска федерация по баскетбол, Българска федерация по волейбол, Община Приморско, Кметство Китен, Югозападен университет „Н. Рилски”-Благоевград, Асоциация за физическо възпитание, спорт, танци и рекреация (АФВСТАР)
и минерална вода „Торн Спринг”.    

Още от учредяването си турнирите се провеждат под мотото „Спорта е универсален език, който може да сближава хората, независимо от техния произход, минало, икономическо или социално положение” (Кофи Анан, Генсек. на ООН, 2005).
”Именно това е начина да покажем силата на спорта в сближаването и обединяването, особено в името на тази хуманна кауза каквато е кампанията „Не сте сами”, и чрез големия международен интерес към турнирите да приобщим и спечелим все повече привърженици за нашата кауза”, сподели организаторите.

Организационният комитет на Традиционните международни детско-юношески турнири по волейбол за купа „БГ ВОЛЕЙ” (12.06-18.06.2007), по футбол за купа „ПРИМОРСКО” (17.06-29.06.2007) и по баскетбол за купа „КИТЕН” (26.08-07.09.2007) търсят спомоществователи и партньори за набавяне на символите на кампанията – лентички, знамена, трансперанти и др.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |