В новините
 
16.02.2007 20:28   Новината е видяна 3300 пъти
"Бургаски корабостроителници" станаха собственици на “Балканкар-Дунав”

 

Агенцията за приватизация и “Бургаски корабостроителници” подписаха договора за приватизационна продажба на 70% от капитала на “Балканкар-Дунав”- Лом.
Договорът беше подписан от изпълнителния директор на АП Тодор Николов и от Чавдар Минчев- пълномощник на бургаската фирма.
Според договора покупната цена на 624 734 броя от продаваните акции, представляващи 70% от капитала на дружеството е в размер на 4 000 000 лева.
Купувачът се задължава да изплати или уреди публичните задължения на дружеството и персонала в срок до 6 месеца, от датата на прехвърляне на собствеността върху акциите. Към 31 декември 2006г. тези задължения са на стойност 2 746 626 лева.
 Купувачът се задължава да запази основния предмет на дейност и да не допуска ликвидация или преобразуване на дружеството за срок от три години, освен с предварително писмено разрешение от Агенцията за следприватизационен контрол.
Друго задължение на купувача е да не намалява участието си в капитала на дружеството под 51%, включително и при увеличение на капитала на дружеството, съобщиха от Агенцията за приватизация.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |