В новините
 
21.02.2007 21:42   Новината е видяна 3637 пъти
Несебър участва на туристическа борса като “град на фестивали”

„Несебър – град на фестивали” е мотото, под което ще премине представянето на община Несебър на Международната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ, 2007” в София. Изложението се провежда за двадесет и четвърти път в НДК от 22 до 24 февруари. Сред заявилите участие близо 300 туроператорски фирми, браншови организации и сдружения, общината ще бъде представена като културно-историческа и  атрактивна туристическа дестинация.

Щандът на Несебър ще изпъква с интересно пространствено оформление. В Две стъклени витрини ще бъдат изложени всички почетни знаци и символи на града-държава, както и плакетите на всеки един от провеждащите се в античния град фестивали и художествени форуми, превърнали града в утвърден фестивален център.

След като през 2005 г. в рамките на туристическа борса „ВАКАНЦИЯ” бе излъчен имиджовият филм на общината “Заливът на слънцето”, удостоен с отличие на Националната туристическа борса „Културен туризъм”, в тазгодишното издание морската община ще презентира филма “Несебър - град на фестивали”. Документално-художественият филм проследява най-интересните и най-запомнящите се моменти от лятната културна програма. Мултимедийният продукт доказва, че Несебър е българският град, който притежава необходимата атмосфера и културно-исторически заряд, за да се утвърди като фестивален център.

С този филм община Несебър кани български и чуждестранни гости да посетят града, не само заради  огряния от слънцето полуостров, но и заради многобройните фестивални вечери под открито небе.

И след софийската „ваканция”,  общината ще продължи самостоятелното си представяне като туристическа дестинация. За втори път Несебър ще се включи  в най-мащабното изложение в руската столица – московската борса MITT от 21 до 24 март. Две са новите дестинации, в които предстои участие на община Несебър. Това е най-голямото туристическо изложение в Украйна - UITT"2007 в Киев от 28 до 31 март и 16-тото издание на международната туристическа борса TNT’2007 в Букурещ, Румъния.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |