В новините
 
22.02.2007 22:05   Новината е видяна 4177 пъти
Несебърска фирма ще копае край Порой

 

Министерският съвет даде разрешение на несебръската фирма  "Геосенд комерс" ООД, да проучва строителни материали в площта "Порой". Теренът на площ от 3,96 кв.м. е разположен в землищата на селата Бата и Порой, община Поморие. Срокът на разрешението е 1 година.
Проучването ще се осъществи за сметка на титуляра на разрешението. Той трябва да изпълнява изискванията, свързани с опазване на околната среда, защитените със закон територии и обекти, националната сигурност, отбраната на страната и обществения ред. Условията за осъществяване на дейността, както правата и задълженията на титуляра, ще бъдат определени в договора за проучване, който министърът на околната среда и водите трябва да сключи в едномесечен срок. Фирмата ще трябва да заплати  такса за площта. За обезпечаване на задълженията по опазване на околната среда и земите “Геосенд комерс” трябва да представи и банкова гаранция, валидна за целия срок на договора.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |