В новините
 
26.02.2007 19:24   Новината е видяна 3926 пъти
Супер-камериерки се обучават в Айтос

Проект за обучение на камериерки по програма "Активни услуги на пазара на труда" (АУПТ) на Агенцията по заетостта ще се проведе в Айтос.
Обучението се извършва от Европейския институт по културен туризъм “Еврика” в Албена. В програмата са включени над 400 часа лекции и практически упражнения, които се провеждат в етнографски комплекс “Генгера” в Айтос.
Курсистите се обучават по програма, лицензирана в НАПОО, която включва основи на пазарната икономика, основи на трудово-правното законодателство, бизнес комуникации, пазар на хотелския продукт, възможности за повишаване на ефективността на хотелиерската и ресторантьорската дейност, проектиране и дизайн на обекти в хотелиерството, реклама, изисквания към персонала на хотелите, средства и материали за почистване, практически знания за почистване, пожарна и аварийна безопасност, както и основни реплики на английски, необходими за работата на камериерките.
Обучението продължава 3 месеца, след което предстои провеждането на двумесечен стаж в реални условия в хотели в Слънчев бряг. Завършилите курса ще положат изпит, на който ще присъстват и хотелиери и ще получат свидетелство за завършеното образование.
Това ще бъдат първите дипломи, издадени на камериерки у нас. По този начин досега безработните жени, ще станат най-квалифицирания персонал, желан във всеки хотел.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |