В новините
 
01.03.2007 21:02   Новината е видяна 3800 пъти
НАП информира за здравноосигурителния статус и по телефона

 

От днес на единен телефонен номер за цялата страна 0700 18 700  гражданите и представителите на фирми  от Бургаска област могат да получават актуална данъчна и осигурителна информация, съобщиха от агенцията.
Телефонното обаждане е на цената на градски разговор от цялата страна, а на въпросите на клиенти ще отговарят служители на Националната агенция за приходите от Бургас.Телефонът ще функционира в установеното за НАП работно време – от 9,30 до 17,30 ч. в делнични дни. Обажданията от мобилни телефони към единния номер за данъчна и осигурителна информация се заплащат по стандартната тарифа на съответния мобилен оператор.
Експертите на агенцията ще дават отговори на въпроси, свързани с декларирането и плащането на данъци и задължителни осигурителни вноски, сроковете за подаване на декларации и плащане на задължения. По телефона ще може да се получи още информация за начините на плащане, банковите сметки и нужните платежни документи, както и за попълването на данъчните и осигурителни декларации и формуляри. Клиентите на НАП ще могат да направят и справка за здравно-осигурителния си статус по телефона или да получат указания как да ползват електронните услуги, предоставяни от Националната агенция за приходите.
Общото времетраене на един разговор със служител на НАП е ограничено на 5 минути. Телефонът 0700 18 700 дава възможност на цената на градски разговор лесно да се получава достоверна данъчна и осигурителна информация без да има нужда от ходене до салона за обслужване на приходната администрация в областния център.

 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |