В новините
 
10.03.2007 04:11   Новината е видяна 3713 пъти
Правят тренинг на бургаските полицаи заради инциденти

Бургаските полицаи ще бъдат подложени на засилено обучение заради зачестили инциденти при изпълнение на служебните им задължения, съобщиха от пресцентъра на областна дирекция Полиция. На тренинг ще бъдат подложени всички подразделения на бургаската дирекция.

В първия етап от това обучение са се включили началниците на районни полицейски управления и ачалниците на съответните охранителни сектори. В две занятия / теоретично и практическо/, проведени днес в ОДП Бургас, те са били запознати в детайли с управлението на кризисна ситуация и стъпките, предприемани за преодоляването й. Проиграни са били няколко различни варианта - обиск, задържане на лице, обявено за издирване, задържане на въоръжено лице, оказващо съпротива, задържане на престъпници, придвижващи се с лек автомобил, задържане на укрил се в жилищна сграда опасен престъпник и др.

В демонстрационните занятия, разиграни на територията на полигона на “Гражданска защита” край к-с “Меден Рудник”, са участвали служители от “Подразделението за охрана на масови мероприятия и борба с безредиците” към ОДП Бургас.   

Предвидено е в следващите етапи на обучението на състава да се включат всички служители от РПУ, като целта е повишаване на навиците и уменията им за работа в рискови условия, както и стриктно спазване на мерките за безопасност при изпълнение на служебните ангажименти, съобщиха от пресцентъра на бургаската полиция.  





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |