В новините
 
16.03.2007 17:09   Новината е видяна 3469 пъти
Крадци на метални шахти задържани от полицията в Бургас

 

Двама мъже от Бургас са били задържани от полицейски автопатрул в района на училище «Михаил Лъкатник». Те са се придвижвали с лек автомобил «Москвич». В багажника на колата са открити два метални капака от шахти. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че мъжете са извършители на още кражби на метални капаци от шахти на територията на различни комплекси в Бургас. Капаците са предадени в пункта за изкупуване на метали, намиращ се в близост до Капчето. След извършена проверка на пункта са иззети 10 метални кръгли капака и 30 решетъчни капака от шахти. Работата по случая продължава от служители на Второ РПУ Бургас.

Междувременно полицията в Бургас хвана 28 годишен мъж при опит за кражба от лек автомобил «Опел кадет». В хода на извършената проверка е установено, че задържаният е извършител на седем кражби на части и вещи от МПС на територията на к/с Лазур. Част от вещите са намерени и иззети.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |