В новините
 
22.03.2007 23:19   Новината е видяна 3690 пъти
Петър Стоянов: Няма да козирувам на Мартенс

Не е толкова важно дали ще бъдем изключени от ЕНП, по- важното е да не ни изключат българските избиратели. Това заяви на пресконференция днес в Бургас лидерът на СДС Петър Стоянов. Синият лидер каза, че предпочита да защитава интересите на българските граждани, отколкото да козирува на Мартенс.

На срещата с бургаската общественост предната вечер, от залата зададоха въпроса дали Стоянов е получил извинението на Мартенс, както призова преди дни Джефри ван Орден.

На предстоящите избори за кметове и общински съветници СДС ще се яви в широки коалиции. Местните организации ще посочат кандидатите за местна власт, допълни Стоянов. Той каза, че гледа на изборите за Европарламент като изключително важна проверка за Съюза на демократичните сили и като своеобразен вот на доверие към правителството. Стоянов заяви, че работата на Европейския парламент има значение за конкретните интереси на всички български граждани. Той обаче е против регулативните режими, давани от Брюксел. Лидерът на СДС беше категоричен, че въпросът с разсекретяването на досиетата се е превърнал за сините в морална кауза. Въпреки натиска, няма да се откажем от предложения от нас Георги Константинов, който да влезе в Комисията по разсекретяване на досиетата, каза Стоянов.

 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |