В новините
 
02.09.2004 23:28   Новината е видяна 5583 пъти
21 играчи заминаха за Исландия
Всички футболисти са здрави и са на разположение на Христо Стоичков за срещата. Под въпрос беше единствено халфът Мариян Христов, но според уверенията на лекарския щаб и той ще бъде готов за двубоя с исландците.

Най-вероятно Стоичков ще направи само една промяна в тима в сравнение с контролата срещу Ейре. Предполага се че като титуляр вместо Илиян Стоянов от Левски може да започне Ивайло Петков.

Коловати се намира в отлична форма, но Ицо предпочитал да заложи на опита на Иво в лявата зона на защитата ни. Петков не бе повикан за мача с Ейре, защото все още не бе преминал в Кубан. По-късно той напусна Фенербахче и заигра в руското първенство.

Късно снощи стана ясно, че националите и футболната ни централа са постигнали договореност относно премиите за тима за класиране на Мондиал 2006 в Германия. Според неофициална информация тя ще бъде с 200 000 евро повече от тази която получиха за Евро 2004. За успеха в европейските квалификации за първенството в Португалия тази година нашите си поделиха 1,2 милиона евро. Сега сумата е 1,4 милиона евро.

Борислав Михайлов, който изпълнява временно длъжността президент на БФС, призна, че е постигнато пълно съгласие с играчите за размера на финансовите възнаграждения. Споразумението за се га е само устно и ще бъде подписано днес. Михайлов обаче отказа да назове точната цифра.

На преговорите са присъствали петима от футболистите - капитанът Стилян Петров, Димитър Бербатов, Радостин Кишишев, Здравко Здравков и Мариян Христов.

Снощи след последната тренировка на българска земя наставникът Христо Стоичков заведе играчите на кино като тимът изгледа филмът Крал Артур. Така според него тимът щял да се надъха максимално за двубоя, който го очаква в събота.

Водач на групата за двубоя е временно изпълняващия длъжността президент на БФС Боби Михайлов. Според него в Рейкявик ни очаква тежък мач с доста сериозен съперник особено на техен терен и при непривични атмосферни условия - и в момента е 10-12 градуса със силен вятър.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |