В новините
 
28.03.2007 22:09   Новината е видяна 3558 пъти
26 загинали на пътя за по-малко от три месеца в Бургаско

26 са загиналите при тежки катастрофи в Бургаско от началото на годината до сега. Броят на жертвите се е увеличил с 10, а на произшествията със 7 в сравнение с миналата година, сочат данни на КАТ Бургас.
На територията само на община Бургас са станали 39 тежки катастрофи, при които са загинали 5 души, а 38 са ранените граждани.
Анализът на данните от пътните злополуки и жертвите при тях показват, че са зачестили случаите на катастрофи допуснати от млади водачи със стаж до 2 год. От началото на годината до момента от такива водачи са реализирани 18 пътно-транспортни произшествия с 5-ма убити и 21 ранени. "Неприемливо е човешки живот да бъде прекъсван заради невнимание, безотговорност, незнание или други предотвратими причини. Злополуките по пътя не винаги могат да бъдат избегнати, защото да се греши е човешко. Но от друга страна е възможно тези грешки да бъдат сведени до минимум т.е. контролирани и да не водят до смърт или инвалидизиране", коментира Йонко Тончев- началник- сектор “Пътна полиция” при ОДП Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |