В новините
 
29.03.2007 21:40   Новината е видяна 3796 пъти
Феновете на „Нафтекс” апелират за спортсменско поведение на мача с „Черноморец”
Ръководството на ПФК „Нафтекс”, представители на полицията и лидери на фен клуба на „Нафтекс” обсъдиха днес въпроси, свързани с организацията на предстоящото градско дерби между лидерите в Източната „Б” група.
Органите на реда ще направят щателна проверка на всички фенове при влизането на стадиона и в сектора, отреден за привържениците. Те ще заемат своето място в сектор „А” блок 1 под козирката от страната на официалната трибуна. От своя страна феновете на отбора поеха ангажимента да определят свои представители, които ще следят за реда в сектора. Привържениците ще внесат на стадиона около 50 факли, които ще бъдат раздадени на предварително определени хора по списък. Около тях ще бъдат поставени атрибути за гасене на факлите. Самите те ще бъдат отделени от останалите посетители в сектора, за да се предотвратят евентуални инциденти по време на паленето на факлите.
Агитката ще разпъне своите знамена на оградата около терена, като специално за мача са направени два нови големи транспаранта. Преди началото на мача отново представители на агитката ще имат среща с дежурните полицаи, за да се предотвратят нежелани проблеми по време на срещата. Петимата представители на феновете, които присъстваха на срещата призоваха за толерантно отношение към органите на реда и подкрепа на отбора преди и по време на целия мач. Те се обърнаха към представителите на полицията с искане да санкционират безапелационно всеки опит за провокации в сектора на „Нафтекс”. Двама от присъствалите на срещата - Димо Костадинов – Нефчо и Тодор Дачев призоваха феновете на отбора да проявят непримиримост към тези, които се опитват да провокират напрежение в сектора по време на футболната среща.
Билетите за мача са с цена 1 лев и ще бъдат пуснати на касите на стадион „Лазур” в събота 31 март в 10 часа сутринта, съобщиха от пресцентъра на клуба.
Двубоят започва в 18.30 часа и ще се играе на електрическо осветление.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |