В новините
 
02.04.2007 19:30   Новината е видяна 6252 пъти
Престрелката в Бургас между хората на братя Диневи и Митьо Очите

Скандал между служители на строителните предприемачи Братя Диневи и хора на Митьо Очите е причината за стрелбата в центъра на Бургас днес.
При инцидента бяха ранени четирима души, няма опасност за живота им, съобщиха от ръководството на бургаската болница.
В лечебното заведение са настанени 26 годишният Делян Георгиев от Харманли с огнестрелна рана в корема, Витка Николова на 73 години- улучена от куршум в ръката. Двамата са пострадали случайно, тъй като са били в близост до стрелбата.
В болницата са още Калоян Стоянов на 21 години с огнестрелни рани в лявото бедро и задните части и Янчо Димитров- с прободна рана с нож в дясното бедро.
Малко преди 12.00 часа днес бургаският бизнесмен Иван Панайотов по прякор Мазния и приятелите му минавали през градинката до хотел България, когато били пресрещнати от 21 годишният Калоян Стоянчев по прякор Рижавия и негов приятел.

 

 


Рижавия поискал обяснение за нанесен побой на брат му в бургаска дискотека, след което извадил нож и заплашил с него Панайотов.

Последвало меле, към което тръгнали други трима мъже.
Тогава Иван Панайотов извадил законно притежаваното си оръжие марка “Хеклер и кох” и произвел няколко изстрела срещу нападателите. 
Един от куршумите се забил в прозорец на Мецанина на хотел България.

Панайотов е служител на строителните предприемачи братя Диневи, а Калоян Рижия е от обкръжението на несебърския бос Димитър Желязков-Очите, съобщиха запознати.
”Беше страшно, тук е най-оживеното място в Бургас, вижте колко деца има наоколо. Цяло чудо е, че не пострадаха повече хора”, разказа за Бургас инфо очевидец на стрелбата.
Няколко часа районът около инцидента остана отцепен. На огледа на местопроизшествието бяха  директорът на ОДП комисар Павлин Димитров, шефът на Охранителна полиция Иван Георгиев, началникът на Първо РПУ Васил Едрев.

По информация на Агенция Фокус, Иван Панайотов – Мазния е спряган за кандидат кмет на Свети Влас.

 

Двама от нападателите са установени и се издирват. Работи се по установяване самоличността на пети човек, участвал в нападението, съобщиха от полицията.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |