В новините
 
18.04.2007 18:25   Новината е видяна 3534 пъти
„ЕВРОЛАЙФ” открива свой офис в Бургас

 

Водещата брокерска компания „Евролайф” открива с водосвет свой офис в Бургас. Той се намира на ул. „Александровска” № 2 и ще бъде открит официално на 19 април , от 16 часа.
Събитието ще бъде уважено лично от изпълнителния директор на компанията Александър Бужанин, който ще пререже официално лентата на офиса. Събитието ще бъде отпразнувано с коктейл за представителите на медиите.
ЕВРОЛАЙФ е водещата компания в България в областта на подсигуряване на семейството, спестяване и грижа за старините. Фирмата е дъщерна компания на  ОЦ „Окцидент Холдинг” АД със седалище в Цуг, Швейцария. ОЦ Окцидент Холдинг АД е водещ в предлагането на финансови услуги в Централна и Източна Европа с повече от 600 000 клиенти за последните 15 години. Компанията предлага както на частни, така и на бизнес-клиенти многобройни услуги за подобряване на финансовото им положение.
Това е третият офис на фирмата в България, след София и Варна. В офисите са предлагат консултантски услуги, оборудвани са с модерна техника и зала за презентации.
ЕВРОЛАЙФ България е повече от брокерска фирма. Специалистите на компанията в областта на финансовото осигуряване, спестяването и грижата за старините се чувстват отговорни за доброто състояние на клиентите си.
Компанията предлага несложни и професионални решения за реализиране на финансовото подсигуряване на клиентите и техните близки.
”Нашите опитни финансови консултанти ще Ви съветват винаги с цялостен поглед върху нещата. Цялостна консултация за днес и утре. Като акцентът винаги пада върху едно – да се намерят най-подходящите инструменти за инвестиция и подсигуряване за Вашите индивидуални цели и нужди. Така Вие получавате концепция от решения, които напълно отговарят на Вашите изисквания. Както днес, така и в бъдеще”, каза изпълнителният директор Александър Бужанин.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |