В новините
 
20.04.2007 17:44   Новината е видяна 4605 пъти
“Евролайф” вече и в Бургас

 

Архиерейският наместник на Бургас отец Борис Беров освети новия офис на водещата брокерска компания “Евролайф”. За откриването пристигна лично изпълнителният директор на компанията Александър Бужанин. Той преряза лентата на модерния офис. В него ще се предлагат консултански услуги, ще има и зала за презентации. Събитието уважиха много партньори, клиенти и приятели на компанията.
”Евролайф” е водещата компания в България в областта на подсигуряване на семейството, спестяване и грижа за старините. Фирмата е дъщерна компания на  ОЦ „Окцидент Холдинг” АД със седалище в Цуг, Швейцария. ОЦ Окцидент Холдинг АД е водещ в предлагането на финансови услуги в Централна и Източна Европа с повече от 600 000 клиенти за последните 15 години. Компанията предлага както на частни, така и на бизнес-клиенти многобройни услуги за подобряване на финансовото им положение.
Това е третият офис на фирмата в България, след София и Варна. В офисите са предлагат консултантски услуги, оборудвани са с модерна техника и зала за презентации.
Евролайф България е повече от брокерска фирма. Специалистите на компанията в областта на финансовото осигуряване, спестяването и грижата за старините се чувстват отговорни за доброто състояние на клиентите си.
Компанията предлага несложни и професионални решения за реализиране на финансовото подсигуряване на клиентите и техните близки.
”Нашите опитни финансови консултанти ще Ви съветват винаги с цялостен поглед върху нещата. Цялостна консултация за днес и утре. Като акцентът винаги пада върху едно – да се намерят най-подходящите инструменти за инвестиция и подсигуряване за Вашите индивидуални цели и нужди. Така Вие получавате концепция от решения, които напълно отговарят на Вашите изисквания. Както днес, така и в бъдеще”, каза изпълнителният директор Александър Бужанин.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |