В новините
 
23.04.2007 18:00   Новината е видяна 3431 пъти
Камено протестира

 

Жителите на Камено ще протестират заради  разбития околовръстен път, който минава през града. Шествие от хора и товарни автомобили ще започне в 18 часа  от стопанския двор и ще завърши пред сградата на общината. От инициативния комитет настояват за цялостен ремонт на пътя. След шествието ще се проведе и протестен митинг на жителите срещу Регионалната инспекция по околната среда и водите. Хората от Камено твърдят, че от години са системно ощетявани от инспекцията.
“Една държавна институция по решение на нейния директор лиши жителите на общината от екоглобите на „Лукойл Нефтохим”. В момента целия трафик от цистерни и тежки товарни автомобили минава през центъра на Камено. С тези пари можеха да бъдат оправени разбитите пътища". Това е становище наинициативния комитет, изпратено до медиите. Кметът на общината Димитър Которов е дал разрешение за митинга и шествието. Протестиращите ще излязат с декларация до институциите. По време на протеста най-разбитите места от пътя ще бъдат оградени с бяла боя. При неизпълнение на исканията, обявени от инициативния комитет, от септември ще започнат ежедневни блокади на пътя.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |