В новините
 
24.04.2007 21:38   Новината е видяна 3760 пъти
Сините лидери от морските общини в Бургас дават обща пресконференция

 

Лидерите на СДС в морските общини на Бургаска област ще дадат пресконференция на 25 април от 15.00 часа на ул. “Богориди” 34, съобщиха от пресцентъра на организацията.

Темата ще бъде масовата регистрация на работници от вътрешността на страната в морските общини, заради предстоящите местни избори.

Общата среща на сините лидери по морето е инициирана от председателят на СДС Созопол Стойо Недин. Преди две седмици той първи алармира за обезпокоителната тенденция. Недин изнесе факти, според които в момента в Созопол има масова регистрация на над 3 000 работници, а в Черноморец и селата на общината над 4 000. На фона на 10- те хиляди местни избиратели се оказва, че населението само в созополска община до този момент е набъбнало двойно.

„Оказва се, че тези хора ще решат съдбата на местните жители, изкривявайки тотално вота им”, заяви Недин. Той припомни случилото се на местните избори в Созопол през 2003 – та година, когато отново регистрирани преди вота избиратели от вътрешността на страната предрешиха изкуствено избора на настоящия кмет на Созопол.

Опасната тенденция се наблюдава и в останалите морски общини в областта. Два часа преди пресконференцията, в 13 ч. лидерите на СДС от Созопол, Бургас, Поморие, Несебър, Приморско и Царево ще обсъдят проблема и ще набележат общи действия за реакция. На дискусията ще присъства и депутатът от СДС Иван Сотиров.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |