В новините
 
25.04.2007 20:01   Новината е видяна 3654 пъти
Созопол посрещна първите туристи

 

Първите организирани туристи пристигнаха днес в Созопол. Групата е от Русия и почивката им ще продължи 14 дни, съобщиха от местния Съвет по туризъм.

Ранният старт на лято 2007 и заявките до края на септември говорят за един успешен курортен сезон, убедени са експертите в бранша. Те очакват повече летовници от Русия, бившите републики от ОНД, Унгария, Словакия. Това сочело участието на созополските туроператори на международните борси в тези страни, където местните фирми проявили засилен интерес към курорта. Созопол очаква и западни гости - французи, англичани, както и скандинавци. Като цяло заявките за този сезон са 3 пъти повече спрямо миналата година, заявиха от Съвета по туризъм.

В момента пакетите за Созопол вървят по 8 евро за нощувка и закуска.  Основният поток от летовници ще е през юни, като през активния сезон се очаква леко покачване на цените.

Около 50 нови туристически обекта ще отворят врати в Созопол и околностите това лято. Повечето са семейни хотели, има също малки ваканционни селища и вилни сгради. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |