В новините
 
26.04.2007 21:00   Новината е видяна 3647 пъти
Запорират имущество за над 7 млн.лв. на длъжници на НАП-Бургас

 

Националната агенция за приходите в Бургас наложи обезпечителни  мерки за над 7 милиона лева на длъжници от региона. Сумата е за първото тримесечие на годината, уточни  пресаташето на дирекцията Христо Узунов. Санкцията се налага поради установени и неизплатени в срок публични вземания – данъци и осигуровки. Наложени са възбрани върху недвижими имоти за над 2 милиона лева, а обезпечителните мерки върху  движими вещи са за над 3 милиона и 200 хиляди лева. Публичните изпълнители са получили банкови гаранции за изплащане на близо 2 милиона лева задължения на фирми от областта. Вследствие на принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения през първото тримесечие в ТД на НАП-Бургас са постъпили близо 2 милиона и 800 хиляди лева.
Териториалният директор Недялко Киров коментира, че принудителното събиране е крайна, но същевременно неотложна мярка, която органите по приходите прилагат за събиранията на държавните вземания. Нашата цел е да се повишава делът на доброволното плащане и данъчноосигурителната култура, както на гражданите, така и на фирмите и такава тенденция вече е налице, добави още директорът на ТД на НАП-Бургас.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |